2019-09-10 08:08:09

AK PARTİ AKŞEHİR, PARK HAYAT HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Park Hayat Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Akşehir İlçe Teşkilatı kamu, kurum ve kuruluş ziyaretlerini devam ettiriyor. Ziyaretler kapsamında Ak Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Başkan Yardımcıları Mevlüt Duman, Rıfat Yaşarer, Kenan Karasu, Necati Üçer ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mevlüt Şeker, Park Hayat Hastanesi’nde Başhekimliğe getirilen Dr. Mehmet Serkan Demirdağ’ı ve Hastane Müdürü Hadi Kaya’yı ziyaret etti.

Park Hayat Hastanesi’nin kaliteli ve başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirten AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Çardakoğlu, “Başhekimlik görevine atanan Dr. Mehmet Serkan Demirdağ’a ve Müdürümüz Hadi beye görevlerinde başarılar diliyorum. Hastanemiz gerçekten Akşehir Devlet Hastanemiz ile birlikte bölgeye hitap ediyor. Bu sağlık alanında Akşehir’imizin farkını ortaya koyuyor” sözlerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Park Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Serkan Demirdağ, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. 

DİĞER SİTELERİMİZ