2019-08-30 06:32:46

BAŞKAN ÇARDAKOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS MESAJI

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

ORTAK MİRASIMIZ CUMHURİYET

Türk Milleti'nin tarih boyunca birlik ve beraberliğini yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi boşa çıkardığını vurgulayan Başkan Çardakoğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"30 Ağustos, aziz milletimizin imanından aldığı güçle girdiği her savaştan zaferle çıktığını kanıtlayan, birliğini ve beraberliğini ortaya koyan bir kahramanlık destanıdır. Aynı inanç ve gururla, birlik ve beraberlik içinde bu büyük coşkuyu kutluyoruz.
Tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişim ve saldırıyı boşa çıkaran aziz milletimiz, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle birlikte ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. 
30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zafer ile birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır.
Bu anlamda, Aziz milletimiz için çok özel ve anlamlı bir öneme sahip olan 30 Ağustos hepimizin ortak bayramı ve iftihar vesilesidir.
Zaferlerle dolu tarihimizden ders almayarak bugünde istiklalimiz ve istikbalimiz üzerinde her türlü oyunlarını sürdürmeye devam eden şer odakları, aynı hezimeti yaşamaya mahkûmdurlar.  

TÜM KAHRAMANLARIMIZA SAYGIYLA...

Bugün, bizlere düşen görev, bütün imkânsızlıklara, bütün yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurulan Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek, gelecek hedeflerimiz doğrultusunda tüm gücümüze çalışmaktır. 
Bu duygularla, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bekası ve istikbali uğruna mücadele veren tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi de minnetle yâd ediyorum." sözlerine yer verdi.

DİĞER SİTELERİMİZ