2019-01-28 09:50:08

AK PARTİ KONYA’DA SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri saha çalışmaları Mevlana Meydanında başlatıldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin saha çalışmaları, Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanı adayları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımlarıyla Mevlana Meydanı’nda başladı. Kapu Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Mevlana Türbesi ziyaret edilerek dua edildi. Daha sonra Mevlana Meydanında basın açıklaması gerçekleştirildi.

“YEREL SEÇİMLERDEN ALIMIZIN AKI İLE ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yerel seçim süreci devam ettiğini, önümüzdeki Perşembe günü Ankara’da büyük aday tanıtımı ve manifestodan sonra sahada çok daha yüksek tempoda çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Belediye başkan adaylarının bir haftadır  teşkilatların yaptığı programlar çerçevesinde ziyaretler yaptığını kaydeden Angı, “Bu mübarek Cuma gününde de değerli Genel Başkan Yardımcımız ve kıymetli milletvekillerimizle birlikte duamızı ettik. Şehrimiz adına taleplerimiz, ülkemiz adına beklentilerimiz hep hayır noktasında. Cenab-ı Hak bu aziz milleti her türlü şerden korusun. Bu güzel şehre hizmet etmişleri hayırla anıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah yüz akıyla 31 Mart akşamında bu yarıştan da başarıyla çıkmış olacağız” dedi.

“AMACIMIZ KONYA’YA HİZMET ETMEK”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, seçim sürecinin hayırlar getirmesini temenni ederek, “Şehrimiz çok önemli hizmetler gördü, inşallah bundan sonra da görecek. Bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Bizim de hedefimiz çıtayı biraz daha yukarıya taşımak. Şu anda bütün belediye başkan adaylarımızla birlikteyiz. 13 adayımız devam ediyor. Tecrübeyle yeniliği birleştirmiş olduk. Bu meydanda Sayın Cumhurbaşkanımız bizim şahsımızda tüm belediye başkanlarımıza şehri emanet etmişti. Bu emanete sahip çıkmak için gece gündüz demeden çalışacağız. 31 ilçede Cumhur İttifakının adaylarını çıkarmak için yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Amacımız Konya’ya hizmet etmek. Gönül belediyeciliği ekseninde Konya’ya hizmet etmek için bütün arkadaşlarımızla birlikte gayret edeceğiz. Bu konuda en büyük yardımcımız teşkilatlarımız. İnşallah bu çıktığımız yolda Rabbim hayırlar versin. Sefer bizden zafer Allah’tandır” ifadelerini kullandı.

“KONYA 31 MART’TA TARİHİ BİR ZAFERE İMZA ATACAK”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise, “Adaylarımızın açıklanmasından sonraki ilk Cuma’mızda duamızı ederek çıktığımız bu yolda Rabbimizin yolumuzu açık eylemesini, ayaklarımızı sabit kılmasını, bize yardımcı olmasını temenni ederek Konyalılarla bu duamızı, bu heyecanımızı, bu samimiyetimizi paylaşmak istedik. Burada bulunan tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza ve Konyalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Konya’nın 31 Mart akşamında yine tarihi bir zafere imza atacağına emin olduklarını kaydeden Usta, şöyle devam etti: “Çünkü bu sefer Cumhur İttifakının verdiği güçle çok daha güçlü ve başarılı olarak Konya’yı temsil edeceğimize inanıyoruz. Hedefimiz dünyanın en değerli şehirlerinden biri olan Konyamızı daha güzel yapabilmek ve daha iyi noktalara getirebilmek. Bugüne kadar hizmet eden tüm başkanlarımıza teşekkür ederken onların bıraktığı yüksek çıtadan daha üst seviyeye Konya’mızı taşımak istiyoruz. Biz sevgili Konyalı hemşerilerimize güveniyor ve inanıyoruz. Bizim bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerin üzerine daha da iyisini ekleyebilmemiz için Cumhur İttifakına gereken tüm desteği vereceğinden eminiz. Çünkü bugüne kadar Türkiye’nin her noktasında her şehrinde bu ülkeye hizmet eden AK Parti’nin gücünü ve iktidarını hisseden vatandaşlarımızın bize olan güveninin bir kez daha perçinleneceğinden eminiz.” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ GÖNÜLLERE GİRMEK”

Önemli olanın sadece yol, baraj, köprü, asfalt, kanalizasyon yapmak değil; gönüllere girmek olduğunu vurgulayan Leyla Şahin Usta, “Aslolan mahallemizdeki, sokağımızdaki aç ve açıkta olan, huzursuzluğu olan, hastası olan, evde bakıma ihtiyacı olan her kim varsa hepsine dokunarak gönüllere girmek. 1994’te Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı bu gönül belediyeciliğini şimdi bütün Türkiye’de Cumhur İttifakı’nın vesilesiyle yaygınlaştırmak ve her gönüle girmek istiyoruz. Önümüzdeki iki ay boyunca inşallah vatandaşlarımızla, gönüldaşlarımızla hep beraber olacağız. Teşkilatımıza bugüne kadar yapılmış olan bütün çalışmalarda göstermiş oldukları emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

DİĞER SİTELERİMİZ