2022-04-27 16:43:32

BAŞKAN ÇARDAKOĞLU’DAN KADİR GECESİ MESAJI

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu; Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Çardakoğlu mesajında, gönül şehirlerine güzellikler getiren, on bir ayın sultanı ramazana veda etmeye hazırlanırken bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi'ne erişmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Kendilerini bu mübarek zaman dilimine kavuşturan Allah'a hamdeden Çardakoğlu, şöyle devam etti:

"Ramazan-ı şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminde sahur ve iftar sofralarında bir araya geldiğimiz Akşehirli hemşehrilerimizle ve vatandaşlarımızla bu kutlu vakitleri hakkıyla idrak etmenin gayreti içinde olduk. Dayanışmanın ve paylaşmanın güzelliklerini millet olarak yaşadık. İnancımızda ve kültürümüzde özel bir anlama sahip olan, toplum hayatını düzenleyen değerlerimizin yeniden hatırlanmasının vesilesi bu mübarek gecelerin kalplerimize inşirah getirmesi, sevgi, saygı, yardımlaşma, kardeşlik duygularımızı pekiştirmesi için dua ediyoruz."

Bu gecede yapılacak duaların milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzur ve esenliğine vesile olmasını niyaz ediyor, mazlum coğrafyalarda yaşanan zulmün bir an önce sona ermesini diliyoruz.  İdrak ve ihya edeceğimiz Leyle-i Kadir'in selametinin aziz milletimizi, mazlum coğrafyaları ve tüm insanlığı kuşatmasını yüce Mevla'mdan niyaz ediyor, sağlık içinde Ramazan Bayramı'na ulaşmamızı diliyorum dedi.

DİĞER SİTELERİMİZ