2021-08-24 07:32:30

AK PARTİ AKŞEHİR İLÇE BAŞKANI ABDURRAHMAN ÇARDAKOĞLU’DAN UMUT EVİM BAKIM MERKEZİ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Kirit, Kadriye Arslan Coşkun,Veli Gülşen, önceki dönem Başkan Yardımcımız Mevlüt Duman,Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Gülcü ve Başkan Yardımcısı Beyhan Özvatan Akşehir’de faaliyet gösteren Umut Evim Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Merkezin Kurucularından Gökhan Camcı ve Kurum Müdürü Hüdaverdi Öztürk ile görüşen AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve ekibi burada kalan engelli ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Gökhan Camcı kurumun faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Camcı, " Engelli genç ve yaşlı vatandaşlarımız burada kurumumuzun tüm imkanlarından yararlanmaktadır ve bu durum onları gayet mutlu etmektedir. Türkiye’nin neredeyse her ilinden vatandaşlarımız burada eğitim alıyor ve tedavi görüyor. Çok geniş imkânların olduğu merkezimizde engelli ve yaşlı vatandaşlarımız sosyal, kültürel ve sportif alanlarında istediğini buluyor. O yüzden engelli vatandaşlarımız bizden, çalışan personelimizden oldukça memnun. Bizler de onlardan memnunuz, adeta bir aile gibiyiz.” ifadelerine yer verdi.

Engelli ve yaşlı vatandaşları ziyaret edip onlarla sohbet eden AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız’ın engelli ve yaşlı kardeşlerimizin daha rahat ortamlarda bakımlarının ve tedavilerinin yapılabilmesi için son yıllardaki çalışmaları adeta devrim niteliğindedir hatta bu kurumlarda çok sayıda istihdam sağlandığından bulunduğu şehrin ekonomik refah seviyesini olumlu yönde arttırmaktadır. Bizlere insanlık dersi vermek isteyenler devletimizin son yıllarda yaptığı faaliyetlere bir göz atsınlar. Böylesi kurumların sayılarının artmasını ümit ediyorum. Bu kurumların esas gayesi hayır duası almak olmalı ve böylelikle sunulan hizmetlerin bereketi de daha çok artacaktır. Ayrıca bu kurumu şehrimize kazandıran, ciddi bir yatırım yapan Camcı kardeşleri de canı gönülden kutluyorum’’ dedi.

DİĞER SİTELERİMİZ