2021-08-23 08:44:26

AK PARTİ AKŞEHİR’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ VE AŞURE İKRAMI’

AK PARTİ AKŞEHİR İLÇE BAŞKANI ABDURRAHMAN ÇARDAKOĞLU’NDAN MÜFTÜ AHMET MÜJDECİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülcü Hanım ile beraber Akşehir Müftülüğü'ne ziyarette bulundu.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Gülşen, önceki dönem Başkan Yardımcıları Mevlüt Duman, İbrahim Doğan, Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Gülcü ve Başkan Yardımcısı Beyhan Özvatan Akşehir Müftüsü Ahmet Müjdeci'yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Akşehir gündemi ve ülke gündeminin görüşüldüğü ziyarette, bir Akşehir'li olarak ilçemizde hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Müjdeci, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’na ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

AK PARTİ AKŞEHİR İLÇE KADIN KOLLARI VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

AK Parti Akşehir Kadın Kolları, muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

AK Parti Akşehir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Anıt Meydanı’nda düzenlenen programa, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve

Yönetimi, Belediye Başkan Vekili Av. Serhat Arslan ve Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Erkan, AK Parti Akşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülcü ve Yönetimi, AK Parti Akşehir İlçe Gençlik Kolları Emre Çavdar ve Yönetimi ve parti mensupları katıldı.

Gülcü, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Muharrem ayının 11'inci günü dolayısıyla değerli hemşehrilerimize aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle Kerbela şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü'nün vatanımıza, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, kıymetli hemşehrilerimizin gününü kutluyorum." dedi.

DİĞER SİTELERİMİZ