2019-06-03 14:31:42

BAŞKAN ÇARDAKOĞLU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI ve BAYRAMLAŞMAYA DAVET

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, 4-5-6 Haziran tarihlerinde kutlayacağımız Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Çardakoğlu, “Bayramlar birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dostluğun en önemli göstergesidir” ifadesine yer verdi.

Ramazan ayının hüznünü ve Ramazan Bayramının sevincini bir arada yaşadıklarını ifade eden Başkan Çardakoğlu, “Rabbimden, sevgi, kardeşlik, muhabbet, kucaklaşma, vuslat günleri olan bayram günlerini, hakkıyla idrak etmenizi diliyorum. Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” sözlerine yer verdi.

BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 2. GÜNÜ

Teşkilatın tüm kademelerinin bir araya gelerek bayramlaşma programını gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Çardakoğlu, “Milletvekilimiz Orhan Erdem’in, Belediye Başkanımız Salih Akkaya’nın, yönetim kurulumuz, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız kısacası tüm kademelerimiz ve ak davaya gönül verenlerin katımıyla bayramlaşma programımızı 5 Haziran Çarşamba günü (Bayramın 2. Günü) saat 14.00’te Teşkilat binamızda gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bayramlaşma programımıza davet ediyorum” sözlerine yer verdi. 

DİĞER SİTELERİMİZ