2021-01-25 09:32:13

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ve KONYA MİLLETVEKİLİMİZ DR. LEYLA ŞAHİN USTA'DAN ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Dr. Leyla Şahin Usta, Belediye Başkanımız Nafiz Solak’ı ve AK Parti teşkilatımızı ziyaret etti.

İlk önce AK Parti teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, daha sonra Ahmet Hüdai salonu’na geçti. Ahmet Hüdai salonu’nda Dr. Leyla Şahin Usta’yı, Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tos,  İlçe Koordinatörü Zehra Ceylan, Meclis Üyeleri, Sarayönü AK Parti teşkilatı ve muhtarlar karşıladı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta’ya bilgi verdi.

Belediye Başkanı Nafiz Solak, ‘‘ desteklerinden dolayı, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Leyla Şahin Usta’ya şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim. İnşallah İlçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.’’

Son olarak Sağlık-Sen Konya Başkanı ve Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Uzunay'ı ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

DİĞER SİTELERİMİZ