2024-03-31 11:33:10

Başkan Angı: ‘Yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz’

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Bu ülkenin yoluna güçlü bir şekilde devam edeceğine ve milletimizin Türkiye Yüzyılı’nı gerçek belediyecilikle güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için oyunu kullandı. Meram Niyaz Usta İlkokulu 2214 Nolu sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştiren Başkan Angı, daha sonra diğer sandıkları ziyaret ederek görevlilere kolaylıklar diledi. Başkan Angı’ya AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Uzbaş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve teşkilat mensupları eşlik etti. Seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyen Başkan Hasan Angı, “Bir seçmen olarak görevimizi yaptık. Sandığıma gittim ve oyumu kullandım. Öncelikle tüm adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimlerin ilçelerimiz, illerimiz ve aziz vatanımız için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yoğun bir kampanya döneminden sonra artık bugün söz kıymetli hemşehrilerimizde. Sonuç sandıkta belli olacak, sözü vatandaş söyleyecek. Bu ülkenin yoluna güçlü bir şekilde devam edeceğine ve milletimizin Türkiye Yüzyılı’nı gerçek belediyecilikle güçlendireceğine inanıyoruz. Sonuçların başta 31 ilçemiz olmak üzere, Konya’mıza, ülkemize ve tüm partilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Emek vermiş tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kıymetli hemşehrilerimize de sandıklarına gelip oylarını kullanmalarından dolayı ayrı ayrı şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

‘AYAK BASMADIK YER BIRAKMADIK’

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, “Bugün milli iradenin bir kez daha tecelli edeceği yerel seçimlerdeyiz. İnşallah bu seçimin sonuçları milletimize, ülkemize hayırlar getirir. Tabii bu bir yerel seçim. Bu manâda Konya 31 ilçesi ile en çok ilçesi olan ikinci il. Dolayısıyla bizler de yoğun bir temponun ardından seçim gününe kavuştuk. 31 ilçemizde ayak basmadık yer tabiri caizse bırakmadık. İnşallah akşam sonuçlar açıklanıncaya kadar da mücadele etmeye devam edeceğiz. Konya’dayız, ‘Konya modeli belediyecilik’ kavramını belediyecilik literatürüne kazandırmış bir şehrin çocuklarıyız. Dolayısıyla biz belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz. İnşallah daha güçlü bir destekle Konya’daki bu güzel belediyecilik modeli artarak devam edecek. Şimdiden sonuçlar ülkemize, milletimize, şehirlerimize ve ilçelerimize hayırlı olsun.  Rabbim inşallah en hayırlı sonuçlara bizi kavuştursun” diye konuştu.

DİĞER SİTELERİMİZ